Otroligt påhittiga sätt att återanvända toalettpappersrullar och galgar på

Det är häpnadsväckande hur många olika bruksföremål som kan tillverkas med enkla medel och av material som vi alla har! Sitter du hemma och behöver något roligt att sysselsätta dig med? Se videon som ger dig inspiration till att förena nytta med nöje.

Tomma toalett- och hushållspappersrullar

Alla hem producerar mycket av denna råvara. De tomma papprullarna kan förvandlas till mycket, från fågelmatare och mobilhållare till glasunderlägg och presentförpackning. Videons första 2,5 minuter visar 13 olika fiffiga idéer till återanvändning.

Handdukar och badlakan som du aldrig sett dem förut

En mjuk badrumsmatta flätad av handduksremsor har vi sett på många life hacks-videor, men i den här klipper och syr man materialet till många andra smarta ting.

Förvaring av saker – påhittighet behövs alltid!

Videon ger tips för praktisk förvaring av prylar – hemma och i handväskan.

Öl – hemmets universalmedel

Har du inte använt öl till putsning och städning kan du börja med det nu! Det verkar vara hur effektivt som helst. Ansiktsmask med öl som en av ingredienserna kan också vara värt att prova.

Klädhängare får nya, annorlunda liv

Galgar av metall kan bli till lampskärmar eller böjbara hårband. Trägalgar är ju vackra i sig och kommer till sin fördel i en frukostbricka eller ett diskställ. Lättare att tillverka än du tror!

Allt detta ryms i den här videon från Blossom.

Facebook Comments

Nordic Home Talk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0