7 mönstrade kuddfodral att inreda med

Det absolut enklaste sättet att skapa förändring i hemmet är nya textilier. Ett mönstrat kuddfodral gör rummet mer intressant och passar lika bra ensam i soffan, som tillsammans med enfärgade kuddar. 

1. Blommigt 

Calypso från Åhléns är ett spännande kuddfodral med svart botten och röda blommor. Den säljs i klassiska måttet 50 x 50 centimeter och kostar 149 kronor.

2. Grafiska blad

Snyggt kuddfodral med blad som nästan får en handritad look. Fodralet är tillverkat i 100 procent ekologiskt odlad bomull. Kommer från Lagerhaus och kostar 100 kronor. Måttet är 45 x 45 centimeter.

3. Årets trend – quiltat

Quiltat är årets trend när det gäller mode, men det är lika snyggt på inredningsdetaljer. Det här kuddfodralet från Ellos Home är blockfärgat i neutrala och pastelliga toner. Måttet är 50 x 70 centimeter. Modellen heter Henny och kostar 299 kronor styck. 

4. Släpp in naturen

Kuddfodral med strukturmönster i höstens trendigaste crèmevita nyans. Kommer från H&M Home och kostar 299 kronor. Storleken är 50 x 50 centimeter. 

5. Sångfåglar 

Kuddfodralet Moonlight har snygga fåglar mot svart botten. Den är tillverkad av 100 procent ekologisk bomull och kostar 259 kronor. Märket är Klippan Yllefabrik och det kostar 259 kronor styck.  

6. Rik på färg

Art déco-känslan är stor på kuddfodralet från Rusta. Modellen heter Lola och säljs till fyndpriset 60 kronor.

7. Neutral look

Kuddöverdrag i modern beige nyans från Rusta. Måttet är 50 x 50 centimeter och kostar 99 kronor. 

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0