fbpx

Julklappar under 200 kronor

Julen står för dörren och då kommer även stressen att hinna fixa julklappar i tid. Att handla julklappar behöver dock inte vara en pärs, i år sker dessutom mycket av handeln på nätet. Sitt hemma i lugn och ro och se ut vad du vill ha. Kolla dock upp leveransvillkoren så att klapparna hinner komma till jul och att du inte åker på höga fraktkostnader. De flesta nätbutiken har beloppsgränser för fri frakt. Kanske du kan handla flera klappar från samma ställe så att du kommer över gränsen? Här har vi plockat fram några trevliga klappar under 200 kronor.

Bild: Arabia

Mumins jubileumsmugg

De vackra Muminmuggarna är en superfin julklapp. Den här aprikosa muggen gjordes till Mumintrollens 75-årsjubileum. Tove Janssons böcker om Muminfamiljen fyller nämligen 75 år i år. Muggen på Muminmamman ingår i specialserien som säljs fram till årets slut. På framsidan av muggen ses hon packa äpplen och på baksidan bakar hon en tårta. Eller är det kanske en pepparkakskreation? Muggarna från Arabia säljs bland annat på RoyalDesign för 199 kronor.    

Sällskapsspelet Skip-Bo

Om du gillar Uno så kommer du att tycka om Skip-Bo. Det är ett superroligt kortspel från 7 år för 2-6 spelare. Det är ett perfekt sällskapsspel för familjen som tar ungefär 30 minuter att spela. Reglerna är relativt enkla, så när du har spelat Skip-Bo ett par gånger sitter reglerna i ryggmärgen. Spelet bygger på både tur och strategi, vilket gör det roligt för såväl stora som små. På Jollyroom kostar Skip-Bo 139 kronor.

Ljuslykta från Iittala

Den här klassiska ljuslyktan från Iittala passar i de flesta hem. Den är designad av Oiva Toikkas och heter “kastehelmi”, som är finska för“daggdroppe”. Daggdroppar var nämligen designerns inspirationskälla och de bildar ett fint mönster på utsidan av den klara lyktan. Ljuslyktan säljs bland annat på CDON där den kostar 179 kronor.

Pläd från IKEA

En superfin pläd finns på IKEA för 179 kronor. Den heter BLÅREGN och finns både i vitt och grått. Pläden är 130×170 cm. Den mjuka pläden är gjord av fleece och går att tvätta i maskin. BLÅREGN är perfekt för alla som vill krypa upp i soffan och mysa under julen.

Bild: Rituals

Lyxtvål från Rituals

Rituals har härliga produkter för ett hemma-SPA. Det finns olika serier med olika dofter – med allt ifrån duschkräm i form av skum till “body scrub” och doftljus. “The Amsterdam collection” är en ny serie skapad i ett samarbete mellan Rituals och Rijksmuseum. Doften är en blandning av de holländska tulpanerna och det japanska yuzuträdet. Yuzu är ett citrusträd med frukt som är rik på antioxidanter och sägs vara känd för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Handtvålen i serien kostar 125 kronor.

Huvudbild: Iittala

Läsvärda artiklar

Tags:

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0