5 stilrena parasoll för uteplatsen

Ett parasoll på altanen eller balkongen är ett enkelt sätt att skapa lite efterlängtad svalka under sommarens varmaste dagar. Dessutom gör lite skugga det lättare att använda en laptop utomhus, och vem vill inte ha lite miljöombyte under arbetsdagen nu när många av oss jobbar hemifrån? Här nedan listar vi 5 av de snyggaste parasollen på marknaden just nu!

Catania Parasoll, Skagerak

Enligt dansk design, ett klassiskt, stilrent parasoll i vitt som passar både på altanen och i trädgården. Med en diameter på 270 centimeter så är det stort nog för att ge gott om skugga åt mer än en person. 

Beställ här >>

Parasoll Dot, Mimou

Ett vackert, handmålat parasoll i bambu. Parasollet ingår i Mimous lyxiga möbelserie Bamboo Bliss och matchas med fördel till resten av möblerna i serien, men är förstås lika snyggt på egen hand!

Beställ här >>

Reggio Parasoll, Brafab

Ett riktigt stort parasoll med en diameter på 3 meter som garanterar gott om skugga på uteplatsen. Parasollet är gjort av FSC-märkt trä och kommer i svart polyestertyg. 

Beställ här >>

Hyde Luxe Parasoll, Cane-Line

Det här är ett utmärkt parasoll för dig som vill ha parasollfoten vid sidan av sittgruppen eller matbordet, utan att förlora skugga. Finns i en mängd olika utföranden och har en diameter på 3 meter.

Beställ här >>

Färgglatt solparasoll, Jotex

Sist, och faktiskt minst, är ett färgglatt parasoll som är perfekt att ta med till stranden eller på picknicken. Finns i klassiskt rött och vitt, men också i gråbeige och vitt, gult och vitt, samt grönt och orange. Riktiga retrovibbar! 

Beställ här >>

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0