5 populära ansiktsbehandlingar

Få saker är så avkopplande som en väl utförd ansiktsbehandling. Idag finns hundratals olika typer av behandlingar, och är du av den vågade sorten kan du ta hand om ditt ansikte med hjälp av kaffe, choklad, fruktsyror, maskiner, nålar och levande stamceller. De flesta behandlingar utförs endast på salong, men det går att behandla sig själv med lite koffein och choklad om man så önskar.

AHA-kur

Det här är kanske den mest vanliga behandlingen för alla som vill motverka akne, stora porer, pormaskar och oren hud. AHA är en förkortning av Alpha Hydroxy Acid, som är ett samlingsnamn för flera syror. AHA-syrorna utvinns ur sockret från en rad olika växter, vilket har gjort att de i vardagligt tal brukar kallas för fruktsyror. Tar du en kur med flera AHA-behandlingar så kommer du hålla aknen borta och förhoppningsvis också reducera ärr, rynkor och pigmentfläckar.

Pure Cell Treatment

Det svenska märket Maria Åkerberg har tagit fram en ansiktsbehandling med nypressade växtstamceller, vilket är något helt unikt på hudvårdsmarknaden. Behandlingen gör hudcellerna ordentligt motståndskraftiga, ökar cellförnyelsen, stimulerar kollagenproduktionen, balanserar hudens PH-värde, bygger upp hyns syraskyddsmantel, ökar spänsten och vitaliteten samt ger huden maximalt med fukt. Gör du en sådan här behandling på salong så ingår ansiktskräm, serum, peeling, mask och dubbelrengöring i priset. Mot slutet av behandlingen får du en härlig dekolletage- och ansiktsmassage med tekniker från zonterapi och österländsk akupressur.

Ansiktsbehandling med kaffe

Det finns många skäl till att behandla sin hud med kaffe. Koffein ökar blodcirkulationen och har dessutom en åtstramande effekt. Ska man tro experterna kan det till och med få gamla ärr att blekna. De små kaffekornen tar bort såväl smuts som döda hudceller, och har också den stora fördelen att vara snäll mot känslig hy.

Ansiktsbehandling med choklad

En chokladbehandling är skonsam för ditt ansikte och doftar ljuvligt. Chokladen är fullproppad med vitaminer, antioxidanter och fettsyror. Den här typen av behandling är både cirkulationshöjande och utrensande, och den fungerar lika bra på mogen hud som ung.

Microneedling med Dermapen 4

Den här metoden sägs vara extrem effektfull när det kommer till att föryngra huden. Här skapar tunna nålar mikrokanaler, och sedan tar den kraftiga motorn i Dermapen 4 över och gör så att olika näringsämnen slussas ned i huden. Med andra ord triggar den igång en process som reparerar ärrvävnad och bristningar. Fina linjer reduceras och huden blir jämnare samt får en helt ny lyster.. De produkter som slussas ner i huden anpassas efter kundens ålder och hudtyp.

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0