4 inredningsböcker som inspirerar på riktigt – vi har hela listan

Är du sugen på att lära dig mer om inredning? Då kanske du letar efter en riktigt bra inredningsbok som går igenom grunderna för hur man inreder och stajlar. Här är fyra av våra favoriter som inspirerar utan pekpinnar. 

1. Handbok i inredning och styling av Frida Ramstedt, 2019

Frida Ramstedt, känd som bloggare under Trendenser har gjort en pedagogisk och smart inredningsbok utan svulstiga foton. I stället går den igenom grundläggande styling och inredning med hjälp av illustrationer. 

Vi svenskar spenderar mer och mer pengar på inredning – vi har koll på de senaste trenderna, men vi har ingen koll på hur man faktiskt inreder och stylar på djupet. Boken går igenom intressanta frågor som: Hur många ljuskällor behövs i ett hem? Hur stor ska mattan vara? Vilken är den mest optimala humhum. 

Inspirerande till att få ett mer hållbart, harmoniskt hem i sin helhet. 

2. Ett hem med omtanke: hållbar och miljömedveten inredning av Ida Magntorn, 2020

Ett hem med omtanke är en riktig favorit. Författaren Ida Mangtorn har utgått från frågan: Hur skapar man ett harmoniskt och personligt hem som är hållbart i längden? Mangtorn visar hur det går att inreda både personligt och miljösmart – ord som inte behöver stå i motsättning till varandra. 

I boken finns många tips på återbruk och kreativa tips. Boken är med andra ord praktisk och inspirerande med många härliga bilder. Tips: Den finns just nu på många bokreor!

3. The Home Edit Life: The Complete Guide to Organizing Absolutely Everything at work, at Home and On the Go av Cleara Shearer och Joanna Teplin, 2020

The Home Edit Life är en mycket inspirerande inredningsbok, eller snarare organiseringsbok, som legat etta The New York Times lista och har blivit en succéserie på Netflix. Clea Shearer och Joanna Teplin har blivit populära inredningsgurus som hjälper både kändisar och vanliga människor att organisera livet i det långa loppet. Med The Home Life Edit får du kontroll över hur du organiserar ditt hem. En superbok för den som vill få kontroll över röran! Säljs endast på engelska för tillfället. 

4. Homebody: A Guide to Creating Spaces You Never Want to Leave av Joanna Gaines, 2018

Homebody är en intressant inredningsbok som hjälper dig att reflektera över hur du skapar ett mer personligt hem. I boken finns exempel från författarens eget hus och andras, och är en guide över hur du får insikt i vad som är viktigt för dig, vad du tycker om eller ogillar. Den går grundligt igenom rum för rum för att du ska få hitta din egen stil. Med Homebody kommer du att få ett hem att trivas i. 

Facebook Comments

Nordic Home Talk
Compare items
  • Total (0)
Compare
0