7 snygga möbler till balkongen

Hur inreder du din balkong? Här är säsongens snyggaste kollektioner från möbelvaruhusen som tar din balkong till nästa nivå. Allt som behövs är lite mysig textil, en ljusslinga och gröna växter – så har du skapat en riktig oas. 

1. Ljusgrön cafékänsla 

Enkelt caféset i vacker ljusgrön färgskala. Kommer från Åhléns. Bästa är att det är hopfällbart, så det bara att ta in och fälla ihop när sommarsäsongen tar slut. Utomhusstolen Strada kostar 299 kronor, utomhusbordet Strada kostar 399 kronor. 

2. Snygga hängstolar

Häng på balkongen i en härlig hängstol. Extra snyggt blir det i matchande färgskala som på bilden. De här hängstolarna kommer från Granit och kostar 249 kronor styck. 

3. För den lilla balkongen

Sött caféset med två stolar och ett bord från Ikea som livar upp den lilla balkongen. Setet finns i andra färger som rött, gult och blått. Kollektionen heter Saltholmen och paketpriset med samtliga tre delar kostar 699 kronor. 

4. Trendigt naturmaterial

Trendmaterialet rotting syns även på balkong- och utemöbler. Matchas fint med pastellfärger, mattor i jute och gröna växter för att skapa en oas på balkongen. Just den här rottingstolen med flätad sits och rygg heter Siros och kommer från Ellos Home. Kostar 1 799 kronor styck. 

5. För den lite större balkongen

Sitt riktigt bekvämt på balkongen. Karmstolarna är väl tilltagna i en riktigt snygg grå färg, och för tankarna till ett gammalt gediget hantverk. På Ikea hittar du kollektionen Bondholmen som har ett paketpris för två karmstolar och ett bord. Priset är 2 205 för samtliga tre delar. Det finns även ett set med klappstolar för en lite mindre balkong. 

6. Italiensk lyx

Det italienska företaget Ethimo gör riktigt färgstarka cafémöbler som passar på vilken balkong som helst. Just den här lila versionen känns riktigt trendig och färgen poppar på ett roligt och lekfullt vis. Den italienska designen är modern och samtidigt tidlös. Samtliga möbler säljs hos Ellos Home. Bordet Flower, vilket är hopfällbart, kostar 3 699 kronor och den hopfällbara stolen Flower säljs i tvåpack och kostar 2 499 kronor. 

7. Klassiskt trä 

På Ikea hittar du serien Äpplarö med trädgårdsmöbler i olika storlekar. Samtliga är tillverkade av hållbart trä som verkligen piffar till balkongen. Klappstolen Äpplarö kostar endast 350 kronor styck – ett riktigt budgetfynd. 

Facebook Comments

Nordic Home Talk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0