9 shoppingtips för hösten

Hösten är äntligen här och så är även lusten att inreda snyggt! Grotta ner dig i höstens nyheter och trender i den här ultimata inredningsguiden – vi guidar dig rätt i inredningsdjungeln rum för rum. 

Köket

1. Fikat är fixat!

Eva Solo lanserar den vackra färgen Rose Quartz på sina ikoniska produkter som termosar, muggar och flaskor. Snyggast är den här kannan med lock. Den kostar cirka 800 kronor. 

2. Svampfest

Njut av en värmande kopp te efter skogsturen i den här söta muggen med svampmotiv. Muggen kommer från Lagerhaus. 

3. Roliga dricksglas

Den danska trenden med dricksglas i roliga kulörer är här för att stanna. De här kommer från Søstrene Grene cirka 47 kronor. Kommer ut i butik cirka 9 september.

Vardagsrummet

4. Frisk fläkt

Ikea slutar aldrig att förvåna oss med sina smarta uppfinningar. Det här är ett kombinerat sidobord och luftrenare som går under namnet Starkvind. Det kommer ut i butik i oktober och kommer att kosta 1 495 kronor. Rena luften från pollen, smuts och allergener – med en app. Smart och snyggt helt enkelt! 

5. Som karameller

Förra säsongen syntes de skruvade ljusen överallt. Är den nya trenden de här färgglada ljusen? Vi hoppas det – de är urtjusiga. Låt ljusen “poppa” mot en sober färgskala eller så låter du dem vara en del av en färgstark inredning. Kommer från danska Hay. 

6. Myspläden

Svep in dig i en mysig filt i höst. Den här är tillverkad av en ullblandning i höstens trendfärger brun och beige. Den kostar 799 kronor och kommer från Granit. 

Sovrummet

7. Snyggaste lampan till nattygsbordet

Riktigt stilren och snygg lampa till nattygsbordet. Lampa som heter Glob och kommer från Lagerhaus. Kommer till ett kalaspris – 350 kronor. 

8. Naturskönt

Bädda sängen med den här nyheten från Ikea som kommer ut i butik nu i oktober. Namnet på påslakansetet heter Svampmal och kostar 249 kronor för enkelsäng. 

9. Fluffig sittpuff

En sittpuff är nästan snyggare i sovrummet än i vardagsrummet. Den här sittpuffen i trendigt teddymaterial blir fin vid fotändan av sängen, vid ett sminkbord eller till och med som ett sängbord med en bricka på sig. Den här kommer från Søstrene Grene och är en av årets nyheter. Fotpallen finns i en mindre och en större modell och kostar 274 respektive 358 kronor styck. Välj mellan en ljusbrun och beige. 

Facebook Comments

Nordic Home Talk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0