Inredningsdetaljer i vårens färger – under 300 kronor

Beige fortsätter att vara en trendfärg även under 2021. Nya färger som sticker ut är blåa toner men även lavendellila och gult. Hett i år är att matcha och mixa olika material. Mörkt trä kombineras med fördel med ljus marmor och inredningsdetaljer i metall.

Om man inte vill göra om helt och hållet i hemmet, så är tipset att satsa på en ny inredningsdetalj – kanske en ny pläd, soffkudde, lampa eller förvaringslåda. Om du redan har beige hemma, så är det bara att gratulera. Komplettera med en detalj i någon av vårens färger, så är du i mål.

Oregelbunden salladsskål i stengods – 249 kronor

Den här vackra skålen är perfekt att ställa fram på bordet med frukt eller grönsaker i. Du hittar den på Zara Home. Skålen rymmer 1300 ml och är härligt oregelbunden i sin form. Den beige, naturfärgade insidan matchas med en mörkbrun utsida. Skålen ingår i Zara Homes nya kollektionen “The Poetry of Light”.

Bild: Zara Home

Kuddfodral HUNDKEX – 199 kronor

Det här kuddfodralet i trendigt blått för tankarna till sommaren. Framsidan är täckt av vita hundkex på en himmelsblå bakgrund. Baksidan av kudden är helt blå. Fodralet är 50×50 cm och går att tvätta i 40 grader. Framsidan består av 100% linne och baksidan är 100% bomull.

Bild: Åhléns

Förvaringskorg Margaux Small – 299 kronor

Den här läckra korgen i guldfärgad metall är perfekt att bryta av det beige i hemmet med. Den är lättplacerad och passar både i vardagsrummet som tidningskorg, i barnrummet som förvaring av leksaker eller i badrummet för handduk och skönhetsprodukter. Förvaringskorgen är 28×22 cm och finns på Hemtex.

Bild: Hemtex

OMTÄNKSAM – 249 kronor

På IKEA hittar du den här härliga pläden i vårens trendfärg gul. Pläden är nätt och passar att placeras på fotänden av sängen eller över axlarna när du sitter i soffan. Den ingår i serien OMTÄNKSAM och är vävd av mjuk ull. Måtten på pläden är 60×160 cm.

Bild: IKEA

Organizer Cloud Mässing – 299 kronor

Här är en superläcker och praktisk detalj för hemmakontoret. Det här stället i mässing hittar du på Designtorget och är skapat av duon Gunnar Rönsch och Stephen K Molloy som träffades när de studerade arkitektur på Universitetet der Künst i Berlin. “Organizer Cloud” går även lätt att stuva undan eftersom det kan vikas ihop och bli platt. Perfekt när du måste flytta runt i hemmet och arbeta på olika platser.

Bild: Designtorget
Facebook Comments

Nordic Home Talk
Compare items
  • Total (0)
Compare
0