Nu uppdaterar Ikea succékollektionen

Ikeas superhit, högtalaren Symfonisk, görs i nya modeller. Samarbetet med Sonos fortsätter och tillsammans har de skapat nya, trendiga lampor med inbyggda högtalare. Den här kollektionen känns tidsenlig, snygg och passar det uppkopplade hemmet.

När Ikea började samarbeta med Sonos under 2019 blev högtalarlampan Symfonisk en given succé. Nu lanserar de en uppdaterad högtalarlampa som sägs ha bättre ljud. 

 – Genom lanseringen av den första SYMFONISK lärde vi oss mycket om hur den används i hemmen. Till exempel förstod vi att många placerar högtalaren på nattduksbordet, vilket gjorde att vi denna gång skapade en lite mindre lampfot. Vi erbjuder också fler designval, vilket gör lamphögtalaren ännu enklare att anpassa för varje individuellt hem, säger Stjepan Begic, produktägare på IKEA of Sweden, i ett pressmeddelande.

Den nya högtalaren kommer att säljas i separata delar, så kunden kan själv välja mellan olika lampskärmar och lampfötter. Exempelvis finns lampbasen i både vitt och svart, skärmen finns i både textil och glas, även där i både svart och vitt.

Precis som förra kollektionen går högtalarna att ansluta via WiFi. Varje högtalare spelar ljud som sprids i 180 grader, vilket innebär att ljudet sprids i hela rummet. Högtalarna går att koppla ihop med varandra eller med tidigare Sonos-produkter. Det går dessutom att ställa in ljudet på varje enskild högtalare, även om högtalarna är ihopkopplade.

Säljstart för nya kollektionen av Symfonisk 11 november. Högtalarna går att köpa både på Ikea.se samt i samtliga Ikea-varuhus. Priset för lamporna är antingen 1 495 kronor eller 1 695 kronor, beroende på modell.

Tags:

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0