Poddarna om inredning du inte ska missa

Lär dig mer om hur man inreder snyggt, lyssna på intressanta intervjuer och få massor av trendtips. Det är dags att lyssna på en inredningspodd. Här är fyra av våra absoluta favoriter att lyssna på när du behöver ny inspiration. 

1. Inredningspodden med Johanna Hulander

Ett samtal med profiler inom inredning, design och arkitektur. Podden passar verkligen alla – oavsett inredningsstil och intresse. Lyssna på intervjun med Anna Andén som köpte en nedlagd tapetfabrik eller intervjun med färgexperten Sara Garanty som lär dig mer om hur du ska tänka kring färgsättning. 

2. Inredningspodden

Emelie Sundberg driver Inredningspodden (ja, det finns två!), där hon träffar olika inredningsprofiler och influencers för att prata om sina gästers inredningsfilosofier. Det handlar om allt om trender, smak och stil. Senaste avsnittet kom under 2020, men podden håller fortfarande. 

3. Dear Alice 

En podd om inredning med inredarna Jessica Bennett och Suzanne Hall. Det är ett mysigt snack om hur de tänker när de inreder och de ger massor av bra tips. Poddarna har en rolig, skämtsam jargong och podden bjuder på mycket skratt. 

4. Elsa Billgren och Sofia Wood

Influencers och proffs på inredning – bloggarna Elsa Billgren och Sofia Wood ger stiltips och trendspaningar i sin podcast som de blandar med lite mer privata och känslomässiga samtal. De pratar ofta om inredning beroende på säsong och vad de har sett i andra sociala kanaler just nu. De har stenkoll på vad som händer i inredningsvärlden just nu. 

Facebook Comments

Nordic Home Talk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0