Så ser våren ut på Ikea

Romantiskt, ljust och fräscht eller mellanöstern möter skandinaviskt. Så ser våren ut på Ikea, där tillfälliga kollektioner och ordinarie sortiment är en spännande blandning som erbjuder något för alla smaker. Vi har tittat närmare på Ikeas senaste kollektioner. Vilken stil väljer du? 

Fira med kollektionen Inbjuden – allt till festen 

Kollektionen Inbjuden är en romantisk kollektion med pom-poms, dekorationer och många söta tillbehör till fest och fikastund. Bland annat innehåller kollektionen nätta bestick, vinkylare, vinglas och porslin. Det finns även en hel del sockersöta textilier som kuddar, dukar och girlanger – där textilierna är tillverkade i hundra procent hållbart odlad bomull. Den gulliga kollektionen passar bra när det är dags att fira att pandemin är över, men sätter också guldkant på vardagen till dess. 

Inbjuden är en del av Ikeas tillfälliga sortiment och finns till försäljning från och med 12 mars. 

Bild: IKEA

Perfekt till ramadan – kollektionen Ljuvare

Ljuvare är en kollektion som består av en spännande blandning mellan skandinavisk stil och estetik med inspiration från mellanöstern. Den muslimska högtiden Ramadan har inspirerat designen, där jordnära toner i orange och krämvitt blandas med sprakande guld. Tillsammans skapar de en festlig stämning

Samtliga föremål som ingår i Ljuvare är designade av den kända formgivaren Nada Debs och Paulin Machado (designer hos Ikea).

Bild: IKEA

Vårnytt som är ljust och fräscht  

Andra nyheter som syns har tagit fasta på att skapa en ljus och fräsch palett som känns naturnära. I den ingår vaser, skåp och laptopbord. Formen är enkel med rena linjer, där form och funktion är likställda. Materialen är trendiga björk, bambu och rotting – allt som passar perfekt till våren 2021.

Under våren slår Ikea också ett slag för förvaring. Ikea hjälper dig att hålla ordning på exempelvis smycken, smink, kläder, leksaker med den nya kollektionen – här finns lösningar på alla problem för att våra hem ska gå från kaos till ordning.

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0