Trendtipset: 5 höstiga vaser

Den absolut snyggaste inredningsdetaljen är vasen. Den är enkel i sitt uttryck och blir finast om man lägger i en enkel snittblomma och kanske lite grönt. Här är säsongens fem trendigaste vaser. Vilken väljer du? 

1. Krydda med kronärtskocka

Kul vas från Søstrene Grene som föreställer en kronärtskocka. Matcha med gula snittblommor, naturmaterial och färgstark sammet för en riktigt vass och lekfull look. Kostar cirka 70 kronor. 

2. Formidabel form

Inspo från H&M Home med skulpturala former. Vaserna är häftiga tillsammans, även om man är van att se just de här skulpturala formerna endast som solitärer. Det är något vi inspireras av i höst. Färgskalan är harmonisk och jordnära – precis som höstens trender. 

3. Helt skruvat

Vas i färgat glas med former som skruvar sig uppåt. Den bruna vasen kommer från Åhléns och kostar 399 kronor. Den för tankarna till en vacker snäcka på en strand och blir fin med torkade växter, precis som på bilden. 

4. Hjärta hantverk

Den här lilla vasen, strax under tio centimeter är så oerhört vacker att titta på. Den är munblåst i Småland och är ett samarbete mellan Mimou och Bergdalahyttan. Färg och form varierar eftersom den är hantverksmässigt tillverkad. Vasen heter Liv och kostar 495 kronor. Den går att köpa på Ellos Home. 

5. Fläckfritt med fläckar

Trendig vas med fläckar. Fläckarna ser vi i princip på allt glas i höst – däremot kan färgskalan variera och är oftast i svartvitt eller brunsvart. Den här vasen känns mer unik i sitt uttryck eftersom den är något mer färgstark. Vasen Petals kommer från Lagerhaus och kostar 300 kronor. Kommer ut i butik mellan september och oktober. 

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0