Vårens finaste vaser

Nu börjar tiden med väldoftande snittblommor och trädgårdsblommor. Matcha buketten med en snygg vas – här är elva av säsongens favoriter.

1. Klassisk glasvas

Alla hem behöver en riktigt klassisk glasvas. Extra fin är en vas som är stylad med krispiga tulpaner eller stora vårbuketter. Den här stora vasen kommer från Granit och kostar 129 kronor. Ett av vårens stora fynd! 

Bild: Granit

2. Haka på DIY-trenden

Keramikvaser i en varm nyans som skapar värme och för tankarna till Medelhavet. 

Vaserna blir extra snygga dekorationer i vardagsrummet med både färska och torkade blommor. Den stora varianten kostar 114 kronor och den mindre 67 kronor. Finns att köpa på Søstrene Grene. 

Bild: Søstrene Grene

3.Tillbaka till 80-talet

Spännande randig vas i svartvitt som piggar upp med en estetik som doftar 1980-tal och skapar kontrast. Extra fin mot pasteller blir vasen Stripes som kostar 179 kronor på Ellos Home. 

Bild: Ellos

4. Rustikt uttryck 

En av de mest populära vaserna just nu tack vare influencern Sofia Wood. Den här unika vasen av järn har vikningar på både fram- och baksida. Placera blommorna i de väl tilltagna vecken som håller dem uppe, utan att de faller ut åt sidorna. Vasen Flood från House Doctor kostar cirka 1 088 och finns bland annat på reformasthlm.se. 

Bild: House Doctor

5.Grön vårvas 

Stor glasvas med öron på båda sidor av återvunnet glas från H&M Home som kostar 349 kronor. Den mörkt olivgröna nyansen är trendig med sin snygga vintagelook. 

Bild: HM Home

6. Rosa dröm

Vasen Smoke är riktigt spännande med sina räfflade mönster. Allra snyggast blir den med några enstaka grenar. Kostar 249,90 och finns att köpa på Hemtex. 

Bild: Hemtex

7. Prisvärt fynd

Glasvasen Adelle från Rusta om har prislappen 99,90 kronor och blir väldigt fin i ett stilleben. Placera i bokhyllan ovanpå en bok, ställ gärna tillsammans med en ljuslykta och något personligt föremål. 

Bild: Rusta

8. Gult är fint! 

Gult är absolut inte fult – det är en vårens hetaste färger. Curlie heter den här lekfulla färgklicken med “volanger”. Vasen är handmålad och kommer från ByOn, med ett cirkapris på 749 kronor. Curlie säljs bland annat hos Ellos Home. 

Bild: ByOn

9. Trendigt gräddvitt

Låg, trendig vas i keramik som även fungerar som kruka. Den blir extra fräsch med vita blommor, exempelvis pioner. Den går att köpa på H&M Home och kostar 179 kronor.

Bild: HM Home
Facebook Comments

Nordic Home Talk
Compare items
  • Total (0)
Compare
0