5 populära kreditkort

När vintern står för dörren är det många som upptäcker fördelarna med kreditkort. Julshoppingen orsakar ofta hål i plånboken, och då kan det vara bra att inte behöva betala dina varor förrän några månader efter inköpen. En annan fördel med kreditkort är att du kan få bonusar på det du handlar, vilket leder till välkomna insättningar på ditt konto lagom till våren.

re:member

Ett av de absolut mest populära kreditkorten är re:member. Det här kortet ger dig rabatt i över 300 webbutiker, och upp till 56 dagars räntefri kredit. Den så kallade reward-rabatten är upp till 25% i utvalda butiker, så du kan med andra ord spara ganska rejäla summor om du använder ditt kort flitigt. Du får dessutom en kompletterande reseförsäkring och kan också köpa till ytterligare försäkringsskydd.

Refunder

Det här kortet har bara funnits på marknaden en kort tid men är redan ett av Sveriges mest populära kreditkort. Refunder har över 1000 anslutna butiker, och när du handlar i dessa får du allt från 0,5% till 25% återbäring. Utbetalning sker till samtliga svenska storbanker, och du kan tjäna många hundralappar varje månad på att använda ditt Refunder-kort.

Resurs Gold

Resurs Banks nya kreditkort ger dig inga pengar på kontot, men däremot en massa poäng som du enkelt kan byta till produkter och resor i poängshoppen.Det här kreditkortet sticker ut med sina 6 månaders räntefria betalning och sina extrakort till familjemedlemmar som vill spara poäng tillsammans. Du kan dessutom välja kontaktlös betalning med Mastercard Secure Code.

Bank Norwegians kreditkort

Här är kreditkortet som låter dig välja mellan cashback och cashpoints. Kortet är framför allt tänkt att tilltala resenärer, och stoltserar med avgiftsfria uttag i såväl Sverige som i utlandet. Kreditkortet skiljer sig från de flesta andra kreditkort genom att vara helt gratis och ändå bjuda på en reseförsäkring. Oavsett vad du köper med kortet så får du tillbaka 0,5% av köpesumman, och den återbäringen kan du alltså använda till dina flygresor eller få pengarna insatta på själva kreditkortet.

Klarnakortet

Ett av Klarnakortets många styrkor är att du själv kan välja om skulden ska förflyttas till Klarna Faktura eller dras från ditt konto. Klarnakortet är inget traditionellt kreditkort, men fungerar på samma sätt samtidigt som det har den enorma fördelen att inget nytt konto behöver öppnas. Kortet har heller inga traditionella bonusar, men i appen hittar du en mängd roliga överraskningar och rabatter som du inte finner någon annanstans.

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0