5 populära städinfluencers

Är du en stor städfantast som ständigt är på jakt efter nya tips? Eller är du kanske en person som tycker att städning är jobbigt och således behöver inspiration innan du gör hemmet rent? Oavsett vilket så kan det vara ett bra förslag att följa ett par städinfluencers som vet hur man förenklar vardagen. I Sverige har fenomenet städinfluencers, eller cleanfluencers som de brukar kallas, inte riktigt slagit igenom än. Här är det snarare så att våra mest berömda influencers är kända för att ha det riktigt stökigt hemma. Med andra ord måste du vända dig till utlandet för att få den där inspiration du är på jakt efter.

Sophie Hinchcliffe

Sophie Hinchcliffe, också känd som Mrs Hinch, är en av Instagrams mest populära städinfluencers. Den unga hårfrisörskan från Essex har närmare 2 miljoner följare som fullkomligt älskar att titta på hur Mrs Hinch desinfekterar sina sophinkar och skurar sina diskbänkar och tvättställ. Hennes garderob Narnia, platsen där hon förvarar sina många städattiraljer, har blivit nästan lika känd som cleanfluencern själv.

Marie Kondo

Vill du kunna få städtips via din smart-tv så är det bara att börja prenumerera på Netflix. Här hittar du ett program med självaste Marie Kondo, som blev världsberömd 2014 när hon släppte boken The Life Changing Magic of Tidying Up. Netflix-serien heter Tidying Up with Marie Kondo och har blivit en dunderhit på strömningstjänsten.

Melissa Maker

Melissa Maker bor i Toronto och har blivit Kanadas svar på Marie Kondo och Mrs Hinch. Makers YouTube-kanal, Clean My Space, har över 1 miljon följare och en uppsjö av populära videos. Fansen blir särskilt till sig när Melissa kastar onödiga prylar som hon tydligen har hur många som helst av.

Becky Rapinchuck

Chicago-baserade Becky Rapinchuck har “bara” 275 000 följare på sitt Instagram-konto Clean Mama, men skaran fans ökar för var dag som går. Badrumsstädning är Beckys specialitet och följer du henne så får du inte ha något emot toalettbilder i stora mängder.

Paul

Här har du en cleanfluencer vars Instagram-konto och blogg, som båda går under namnet Men Can Clean Too, hyllas världen över. Att vara en av ytterst få manliga städinfluencers verkar passa Paul som handen i gummihandsken, och hans specialitet är att städa på ett enkelt och lustfyllt sätt. Han rekommenderar bland annat att vi alla ska städa lite varje dag så vi inte blir överväldigade av allt arbete varannan vecka eller en gång i månaden.

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0