Hudkrämerna du bara måste ha i höst

När hösten knackar på dörren är det extra viktigt att du tar hand om din hy och väljer rätt hudvårdsprodukter. Efter sommarens hetta behöver du krämer som innehåller mycket fukt och näring, men också produkter som håller ovälkomna fläckar borta. 

Darhin Hydraskin Rich

En kräm som varit omåttligt populär i flera decennier är Darphins Hydraskin Rich. Med den här produkten kommer du aldrig uppleva din hud som torr, då krämens textur väcker hudens alla fuktighetsmekanismer och bevarar din fuktighetsreserv. Hydraskin Rich doftar dessutom helt ljuvligt, och får dig på gott humör i flera timmar. Du hittar den hos Bangerhead, som tar 464 kr för den.

Bodyshops Drops of Youth – Youth Bouncy Sleeping Mask

Du hör på namnet att det här egentligen är en ansiktsmask, men den fungerar faktiskt bra som vanlig ansiktskräm på såväl dagar som nätter. Det här är en minst sagt uppfriskande mask som gör din hy len och bekämpar hudens första ålderstecken. Även denna kräm har en mycket angenäm doft, och konsistensen är spännande även den. Masken finns att köpa hos Bodyshop och Åhléns. Den kostar 325 kr. 

Akademikliniken Pure Soothing Moist

Det här är en len och återfuktande emulusion som berikats med marina komplex, vars syfte är att lugna huden och bevara fukten. Krämen innehåller en särskilt stabil sorts hyaluronsyra som gör återfuktningen långvarig. Ingredienser som Pantenol, Portulaca och Centella stabiliserar reaktiv och irriterad hud, och passar med andra ord väldigt bra efter mycket solande. Du hittar krämen hos Apotea för 695 kr. 

Eucerin Anti-Pigment Night Cream

Att vara ute i sommarsolen är underbart på många sätt, men det har ofta sitt pris. Oönskade pigmentfläckar i ditt ansikte är troligtvis inget du strävar efter, och därför är det viktigt att ha en bra hudkräm som minskar de fläckar du redan har och samtidigt fungerar förebyggande. Har du gamla acneärr är det extra viktigt att du köper en anti-pigmentkräm, då ärr tenderar att bli mörkbruna om de utsätts för starkt solljus. Köper du Eucerin Anti-Pigment Night Cream så kommer du se önskat resultat redan efter några veckor enligt tillverkaren. Meds säljer den för 259 kr.

Maria Åkerberg Sun Lotion SPF 20

Många svenskar tror att de inte behöver solkyddsmedel på hösten och vintern, men faktum är att solen kan göra stor skada även under den mörkare halvan av året. Vill du skydda dig mot hudcancer, fula fläckar och rynkor så är det alltid en god idé att ha en bra sollotion året om. Maria Åkerbergs Sun Lotion SPF 20 innehåller titandioxid som sägs vara det mest bredspektrade och ofarliga solkyddsmedel som går att hitta. Priset hos Meds ligger på 199 kr.

Facebook Comments

Nordic Home Talk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0