Handsprit – 5 sorter som faktiskt luktar gott

Så här i pandemitider är handsprit samtalet på allas läppar. Att sprita in händerna kan vara bland det viktigaste du kommer att göra detta år, då handspriten kan hjälpa dig att rädda såväl ditt eget som andras liv. Trots detta hör man allt fler människor säga att de är trötta på handspriten. Många menar att den luktar illa och gör händerna torra och nariga under vinterhalvåret. Det finns dock en rad handspritsorter som doftar riktigt ljuvligt och dessutom har återfuktande egenskaper. Det handlar helt enkelt om att lägga lite tid och möda på att hitta den perfekta handspriten för just dig.

Hand Cleanse Gel från The Body Shop

Den här prisvärda handspritserien kommer i gelform och stoltserar med en rad magiska dofter. Här kan du välja om du vill dofta satsuma, jordgubb, citron, kokos, mango eller grapefrukt. Body Shops handsprit är rejält återfuktande vilket innebär att du kan använda den ganska många gånger per dygn utan att händerna blir torra.

Glitters handdesinfektion med doft

Butikskedjan Glitter är ett Mecka för alla som älskar accessoarer, men nu har företaget visat att det är lika bra på det här med handrengöring. Glitter Hand Sanitizer finns i tre varianter: jordgubb, citron och kokos – och de är alla tre så goda att du blir hungrig varje gång du luktar på dina händer. Den här handdesinfektionen är inte fullt så återfuktande som den från Body Shop, men den är heller inte lika kladdig. Med andra ord passar den perfekt för den som bara behöver sprita in sina händer några gånger per dygn.

Partykungens handdesinfektion

Även shoppingsajten Partykungen har börjat sälja egen handsprit, och här kan du välja mellan dofter av ros, lavendel, äpple och bomull. Det här är en ypperlig bakteriedödare med sina 70% AlcoGel – och flaskan är både stilig och behändig.

Rörfokus portabla hand sanitizer

Hos webbshoppen Rörfokus hittar du en spray som snarare ser ut som en penna än en flaska. Den smidiga sprayen går med andra ord att hänga i skjortfickan och har dessutom en kraftigt fruktig doft som slår det mesta.

Normals handsprit

Normal är butikskedjan som lyckas med konsten att erbjuda helt normala varor till ruskigt billiga priser. Kedjans handsprit har blivit omåttligt populär hos såväl vuxna som barn, då den kommer i supergulliga flaskor och finns i hur många varianter som helst. Ska du bara köpa ett par flaskor så är rosvarianten och näckrosvarianten riktiga höjdare.

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0