fbpx

Få nytt liv i dina gamla möbler – 5 enkla DIY-tips

Omvandla en tråkig byrå till en trendig ögongodis! Täck tråkig furu med en ny läcker färgton! Låt dessa remake-idéer inspirera dig att välj ett eget litet förnyelseprojekt till ditt hem.

1. En trött fåtölj blir trendig

Att klä om en gammal fåtölj låter avancerat, men det behöver det inte vara. En fåtölj med armstöd av trä som denna i videon är en enkel match, och se vilken förvandling du lätt kan åstadkomma!

2. Gamla köksbordet i furu förvandlas till stilmöbel

Ibland vill man helt enkelt byta stil. När det gäller möbler i furu lyckas du med detta lätt, måla bara om möbeln med en färgton som du tycker om och som passar i rummet.

3. Nytt utseende för en furubyrå med färg och tapet

En möbel omklädd med stilig eller rolig tapet, helt eller delar av den, blir garanterad ett blickfång som du får beröm för!

4. En liten enkel byrå blir som ny

Här är en annan superenkelt gjort variant av att omvandla en byrå. Bara måla om från träfärgat till vit gör en stor skillnad.

Klä om en stol med vackert tyg

Köket eller matrummet får ett helt nytt utseende när du klär om stolarna. Det är roligt att välja tyg enligt egen smak och tycke! Du kan lätt klä om vilken stol som helst som har en löstagbar sits. – Varför inte byta tyget till stolen i tonåringens rum och låta denne välja tyget själv, det blir garanterat uppskattat! 

Läsvärda artiklar

Vi skulle uppskatta att höra vad du tycker

   Lämna en kommentar

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0