Favoriterna: Här är höstnyheterna på Ikea

Murriga färger i en roströd och brun färgskala, porslin och textilier för det dukade bordet, konstgjorda kransar och dekorationer. Det här är Ikeas nya kollektion Höstkväll som är passar när det är dags för mysiga middagar och soffhäng under mörka kvällar. 

Ikeas tillfälliga höstkollektion Höstkväll är en blandning av textilier, porslin, kransar, ljus, prydnader i en riktigt varm färgskala. Stilen är enkel och har en rustik, ombonad känsla. Mönstren är enkla, ofta med blommor och blad, som passar i de flesta hem. 

Det är snyggt att styla matbordet med roliga detaljer. Här är middagsbordet dekorerat med dekorativa pumpor. Det blir extra snyggt under halloween. Ett set med tre stycken pumpor kostar 49 kronor – det är ett riktigt budgetfynd!

Piffa med en konstgjord krans. Just kransar är väldigt trendiga under hösten och vintern. 2021. Kransen behöver nödvändigtvis inte hänga på ytterdörren, utan det är fint att låta den hänga i köket som på bilden eller i ett annat rum. En krans på varje tallrik eller på middagsbordet blir även fint på det dukade bordet. Den här kransen kostar 129 kronor. 

Höstens trendfärger brun och orange syns överallt. På det här kuddfodralet med löv går  nyansen nästan i båda kulörer. Det snygga botaniska mönstret finns på många av Ikeas höstnyheter, bland annat på kökshanddukar, en bricka och bordstabletter. I bakgrunden syns den nya pläden från kollektionen som är i samma orangea och bruna nyans. Kuddfodralet kostar 79 kronor och pläden kostar 199 kronor.

En middag hemma för hela familjen är allra mysigast under hösten. Bjud på en höstig sallad med sötpotatis, fetaost, grönkål och granatäpple i en ny serveringsfat. Det här kostar 179 kronor. Två andra nya höstnyheter är en riktigt rustik pajform med riktigt höga kanter i en varmgrå nyans och en såsskål i vitt.

Tänd ett doftljus för att få en trivsam atmosfär. Inom inredning pratar man allt mer om att doftsätta rum som ett sätt att skapa en härligare känsla. Säsongens ljus på Ikea doftar av ceder och magnolia eller kanel och socker. Ljuset ligger i en metallburk som är dekorativ även när det inte är tänt. Doftljuset kostar 29 kronor styck. 

Facebook Comments

Nordic Home Talk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0