6 bra ekologiska rengöringsprodukter

Känner du att det är hög tid att byta ut dina gamla rengöringsprodukter mot alternativ som är bra för såväl dig själv som miljön? I dag är det fantastiskt enkelt att hitta ekologiska städmedel då marknaden fullkomligt invaderats av kemikaliefria varianter.

Attitudes miljövänliga golvrengöring med citrus

Få saker är så angenäma som att gå över ett nystädat, citrusdoftande golv. Numera kan du göra det utan att ha använt en endaste kemikalie. Attitudes golvrengöring är växtbaserad och totalt fri från allt vad carcinogener, sulfater och färgämnen heter. Använder du det här medlet så får du rena golv och fräscht kakel på nolltid – och du behöver aldrig oroa dig över att produkten ska lämna märken efter sig.

Sonett Multi-Surface and Glass Cleaner

Vill du tvätta dina igengrodda fönster utan att få dåligt samvete? Allt du behöver införskaffa är Sonetts naturliga och miljövänliga fönsterputs. Den här fönsterputsen är helt biologiskt nedbrytbar och har en ljuvlig doft av lavendel och citron som stannar kvar i rummet i flera dygn.

 

Sonetts tvättmedel och sköljmedel

Sonett har även de perfekta varorna för dig som vill fräscha upp dina kläder. Du kan välja mellan olika varianter av tvättmedlet, och det finns bland annat en sort för bomull och en för ull och silke. Sköljmedlet mjukar upp fibrerna och ger klädernas färger en ny lyster – precis som vilket kemikaliskt sköljmedel som helst. Även dessa produkter doftar citrus och lavendel.

BuggyLove Ekologisk textilrengöring

Har du en bilstol eller barnvagn i stort behov av rengöring? Då kan du glädja dig åt att BuggyLoves kemikaliefria textilrengöringsmedel kan förgöra de mest irriterande fläckar. Allt du behöver göra är att spruta på medlet, gnugga ett tag och sedan torka av det med en mikrofibertrasa.

Gröna Gredelinas doftsatta ättika

Vill du ha en allsidig produkt som passar såväl fläckborttagning som rengöring så kan det vara en bra idé att lägga dina pengar på den här ättikan med doft av eterisk lavendelolja. Med den här vätskan kan du rengöra allt från köksbänken till toaletten, men kom ihåg att undvika naturmaterial som sten och trä.

EcoClean Diskmedel Eucalyptus

Är resten av huset rent så kan det vara dags att ta tag i disken. Det gör du bäst med det eucalyptusdoftande diskmedlet från EcoClean, som klarar att avlägsna allt från kaffe till ägg och fett.

Läsvärda artiklar

   Nordic Home Talk
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0